Kære Kunde 
– Når du handler hos os har du garanti for at: 

– Betalingsløsningen er godkendt 
– Du modtager aldrig spam 
– Du har maksimal forbrugersikkerhed
– Vi er e-mærket godkendt
………………………………………….. 

Handelsbetingelser i stikord: 
(Du kan læse mere om hvert punkt længere nede på siden) 
………………………………………….. 

LEVERING: Med fragtfirma; Levering indenfor 2-5 dage. 

FRAGT: Beregnes ud fra den samlede volumen. 

Med vores lave fragtpriser, bestræber vi os på at levere billigst muligt med fragtpriser mellem 60 – 600 kr. (I Danmark og kun til brofaste øer)

              Køber du online for 5999 kr. eller der over er leveringen fragtfri. (Kun i Danmark til brofaste øer)

BETALINGSMIDLER: Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt JCB 

FORTRYDELSE: 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet står angivet. 

REKLAMATIONSRET: 2 år i henhold til købeloven 

PERSONLIGE DATA: Ingen oplysninger videregives 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
                                                  

“FORBEHOLD FOR PRISFEJL”
Vi tager forbehold for fejl, herunder prisfejl, hvis du rimeligvis burde være klar over, at der er tale om en fejl.
Ydermere er vi ikke ansvarlige ved force majeure.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

BETALING: 
………………………………………….. 
Damborghave.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, MobilePay samt ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Damborghave.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. 

RESERVATION AF BELØB:
……………………………………………

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

FRAGT & LEVERING: 
…………………………………………. 
Damborghave.dk sender alle varer med lokal fragtmand, medmindre andet står angivet. Prisen for forsendelse afhænger af den samlede volume. Dog maks 600 kr. (I Danmark og kun til brofaste øer) Leveringstid 2-5 dage. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet og kun til brofaste øer. Ved levering til ikke-brofaste øer påregnes ekstra gebyr på op til 500 kr. (Kontakt os for en leveringsaftale).

Sammen med dine vare vil du modtage en faktura på dit køb. 

Du har mulighed for at få leveret/sende dine varer til en anden leveringsadresse end din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen. Vælger du at sende dine varer til en anden leveringsadresse, vil fakturaen ikke blive vedlagt varerne, men derimod blive sendt til din e-mail. 


REKLAMATIONSRET: 
…………………………………………. 
Damborghave.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Damborghave.dk indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer indefor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. 


REKLAMATION, VARERETURNERING og OMBYTNING: 
…………………………………………. 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet på mail til: 

info@damborghave.dk 
lager@damborghave.dk 

Varereturnering foregår til følgende adresse: 

Damborg Havemøbelland
Nordlysvej 4-10, 4500 Nykøbing Sj. 
Mrk: Web-shop 

Bemærk venligst at i tilfælde hvor varen er beskadiget ved modtagelsen, bedes du venligst give en detaljeret beskrivelse af skaden på medfølgende fragtbrev, samt vedlægge billeddokumentation, hvor skaden kan ses tydeligt. Herefter bedes du fremsende dette til Damborg Havemøbelland; butik@damborghave.dk

Bor du i nærheden har du mulighed for personligt at indlevere varerne i butikken og derved spare returfragten. Du har mulighed for at foretage en ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet, i forbindelse med varen i selve butikken.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. 

Ved enhver returnering henstiller vi til at benytte vores RETURFORMULAR samt evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv. og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling – til glæde for dig. 

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Skal du bytte en vare – så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med vores RETURFORMULAR. Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger at ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst mulig ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt. difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil vi overføre differencen til dit bankkonto. 

Vær opmærksom på at du selv skal afholde omkostningerne til returnering af varen til os. Drejer det sig om en reklamation og er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Damborghave.dk’s returformular: (klik her for at hente formularen) 
Bemærk returformularen er en pdf-fil. 

REFUSION / TILBAGEBETALING: 
…………………………………………. 
I tilfælde af et evt. nedslag i prisen, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der foretages en hel eller delvis tilbagebetaling af købesummen. Tilbagebetalingen sker normalt altid ved bankoverførsel, og butik@damborghave.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondance-form. 


FORTRYDELSESRET: 
…………………………………………. 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til lager@damborghave.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: store varer, fx møbler. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 2.000.- kr.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


PERSONLIGE OPLYSNINGER: 
…………………………………………………
Vi vil gerne understrege at absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på Have-moebelland.dk (Damborg Shopping ApS), på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos damborghave.dk. Der anvendes ikke Log-statistik på damborghave.dk. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Forbindelsen er krypteret i overensstemmelse med e-mærkets krav.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “”Funktioner”” og menupunktet “”Internetindstillinger””. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “”kontrakten”” (købsaftalen) lagres ikke hos damborghave.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Alle kontrakter indgås på dansk. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Damborg Din Isenkræmmer ApS via e-mail til d@mborg.dk.

Vi bruger en logstatistik på damborghave.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistiken anvendes kun med det formål, at optimere damborghave.dk

Den dataansvarlige på damborghave.dk er Jan Damborg, Indehaver.

Data 
……………………………………… 
Etableringsår 1996

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “GardenStore”, “name”: “Damborg Havemøbel land”, “image”: “https://damborghave.dk/wp-content/uploads/Logo.png”, “@id”: “”, “url”: “https://damborghave.dk/”, “telephone”: “40574181”, “priceRange”: “$”, “address”: { “@type”: “PostalAddress”, “streetAddress”: “Nordlysvej 4 – 10”, “addressLocality”: “Nykøbing Sjælland”, “postalCode”: “4500”, “addressCountry”: “DK” }, “openingHoursSpecification”: [{ “@type”: “OpeningHoursSpecification”, “dayOfWeek”: [ “Monday”, “Tuesday”, “Wednesday”, “Thursday” ], “opens”: “09:00”, “closes”: “17:30” },{ “@type”: “OpeningHoursSpecification”, “dayOfWeek”: “Friday”, “opens”: “09:30”, “closes”: “18:00” },{ “@type”: “OpeningHoursSpecification”, “dayOfWeek”: [ “Saturday”, “Sunday” ], “opens”: “09:30”, “closes”: “15:00” }], “sameAs”: [ “https://www.facebook.com/Damborghave/”, “https://dk.trustpilot.com/review/damborghave.dk”, “https://certifikat.emaerket.dk/damborghave.dk” ] }