Kære Kunde 
– Når du handler hos os har du garanti for at: 

– Betalingsløsningen er godkendt 
– Du modtager aldrig spam 
– Du har maksimal forbrugersikkerhed
– Vi er E-mærket godkendt
………………………………………….. 

Handelsbetingelser i stikord: 
(Du kan læse mere om hvert punkt længere nede på siden) 
………………………………………….. 

LEVERING: Med fragtfirma. Levering 2-5 dage. 

FRAGT: Beregnes ud fra den samlede volumen. 

Med vores lave fragtpriser, bestræber vi os på at levere billigst muligt med fragtpriser fra 60 – 300 kr.

              Køber du online for 5999 kr. eller der over er leveringen fragtfri. 

BETALINGSMIDLER: Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt JCB 

FORTRYDELSE: 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet står angivet. 

REKLAMATIONSRET: 2 år i henhold til købeloven 

PERSONLIGE DATA: Ingen oplysninger videregives 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
                                                  

“FORBEHOLD FOR PRISFEJL”

Der tages forbehold for fejl og mangler i priser, beskrivelser og billeder, samt for udsolgte
eller ikke hjemkomne varer på www.damborghave.dk.
Ydermere tager vi force majeure for uventede eller ekstraordinære situationer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

BETALING: 
………………………………………….. 
Damborghave.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro,JCB, MobilePay samt ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Damborghave.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 


FRAGT & LEVERING: 
…………………………………………. 
Damborghave.dk sender alle varer med en lokal fragtmand, medmindre andet står angivet. Prisen for forsendelse afhænger af den samlede volume. Dog maks 300 kr. Leveringstid 2-5 dage. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.og kun til brofaste øer. Ved levering til ikke-brofaste øer påregnes ekstra gebyr på op til 500 kr. (Kontakt os for en leveringsaftale).


Sammen med dine vare vil du modtage en faktura på dit køb. 

Du har mulighed for at få leveret / sende dine varer til en anden leveringsadressen end din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen. Vælger du at sende dine varer til en anden leveringsadresse, vil fakturaen ikke blive vedlagt varerne, men derimod blive sendt til din e-mail. 


REKLAMATIONSRET: 
…………………………………………. 
Damborghave.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Damborghave.dk indenfor rimelig tid efter levering. Hvis du reklamerer indefor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettigig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. 


REKLAMATION, VARERETURNERING og OMBYTNING: 
…………………………………………. 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

info@damborghave.dk 
e-mail: lager@damborghave.dk 

Varereturnering foregår til følgende adresse: 

Damborg Havemøbelland
Nordlysvej 4-10, 4500 Nykøbing Sj. 
Mrk: Web-shop 

Bemærk venligst at i tilfælde hvor varen er beskadiget ved modtagelsen, bedes du venligst give en detaljeret beskrivelse af skaden på medfølgende fragtbrev, samt vedlægge billeddokumentation, hvor skaden kan ses tydeligt. Herefter bedes du fremsende dette til Damborg Havemøbelland.

Bor du i nærheden, har du mulighed for personligt at indlevere varerne i butikken og derved spare returfragten. Du har mulighed for at foretage en ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet i forbindelse med varen i selve butikken.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. 

Ved enhver returnering henstiller vi til at benytte vores RETURFORMULAR samt evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv. og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling – til glæde for dig. 

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Skal du bytte en vare – så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med vores RETURFORMULAR. Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger at ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst mulig ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt. difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil vi overføre differencen til dit bankkonto. 

Vær opmærksom på at du selv skal afholde omkostningerne til returnering af varen til os. Drejer det sig om en reklamation og er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Have-moebelland.dk´s Returformular: (klik her for at hente formularen) 
Bemærk returformularen er en pdf-fil. 


REFUSION / TILBAGEBETALING: 
…………………………………………. 
I tilfælde af et evt. nedslag i prisen, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der foretages en hel eller delvis tilbagebetaling af købesummen. Tilbagebetalingen sker normalt altid ved bankoverførsel, og Have-moebelland.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondance-form. 


FORTRYDELSESRET: 
…………………………………………. 
DER ER 14 DAGES RETURRET PÅ VARERNE, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU VÆLGER AT FORTRYDE ET KØB, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. NÅR VAREN ER MODTAGET RETUR OG GODKENDT, REFUNDERES BELØBET TIL DIN KONTO INDENFOR FÅ DAGE. OMKOSTNINGER TIL RETURNERING SKAL DU SELV AFHOLDE.


PERSONLIGE OPLYSNINGER: 
…………………………………………. 
Vi vil gerne understrege at absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på Have-moebelland.dk (Damborg Din Isenkræmmer ApS), på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Have-moebelland.dk. Der anvendes ikke Log-statistik på Have-moebelland.dk. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Forbindelsen er krypteret i overensstemmelse med e-mærkets krav.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “”Funktioner”” og menupunktet “”Internetindstillinger””. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “”kontrakten”” (købsaftalen) lagres ikke hos Have-moebelland.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Alle kontrakter indgås på dansk. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Damborg Din Isenkræmmer ApS via e-mail d@mborg.dk.

Vi bruger en logstatistik på damborghave.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistiken anvendes kun med det formål, at optimere damborghave.dk

Den dataansvarlige på damborghave.dk er Jan Damborg, Indehaver.

Data 
……………………………………… 
Etableringsår 1996