Ikke flere produkter.

Ikke flere produkter.

Hyndebokse

Hvis du er træt af at spendere penge på hynder, som bliver misfarvede af solen, så burde du anskaffe dig en hyndeboks. Det er en af de bedste måder, du kan bevare strukturen og farven på dine hynder i længden. Hos Damborghave har vi hyndebokse, der passer ind i ethvert hjem. De fungere nemlig ikke kun som opbevaring, men kan også anvendes som dekoration til din terrasse eller altan.

Forskellige typer af hyndebokse

Der findes mange forskellige typer af hynder. Nogle hynder er beregnet til en havestol og måler eksempelvis 84cm i længden og andre er beregnet til en solseng og måler eksempelvis 184cm. Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig en hyndeboks, som kan rumme lige netop de hynder, som du har.

Praktiske hyndebokse

Hos Damborghave har vi praktiske hyndebokse, som giver dine hynder de mest optimale forhold. Er du praktisk anlagt og ikke født med grønne fingre, så vil en hyndeboks i plast måske være sagen for dig. Dette er meget praktisk med en hyndeboks i plast, da denne er let at rengøre og ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Er du glad for designermøbler og gerne vil have noget mere organisk at se på, så er en hyndeboks i træ måske den bedste løsning til dig. Hos Damborghave har vi hyndebokse i træ, der passer ind i ethvert hjem. Hyndeboksen har en stor glat overflade, som man kan dekorere med blomster og andet dekoration. På den måde integrere du din hyndeboks i dit hjem i stedet for at den skal være et klodset møbel.

Vedligeholdelse af hyndeboks

Med tiden kan træet på din hyndeboks opnå en grålig patinering fra vind og vejr, hvis hyndeboksen står ude. Denne farve kan man undgå ved at vedligeholde den med træolie eller stille hyndebokse under et halvtag, så regnen ikke kan nå ind. Derimod kan du rengøre din hyndeboks i plast med varmt vand og sæbe for at gøre den så god som ny. Denne type boks er den, som beskytter dine hynder bedst, da ikke en regndråbe kan komme igennem til dine hynder