Tilbud

HORTUS Terrassevarmer – Sort

799,00 kr.

Indfarød, under-bord-model, 1200W, med fjernbetjening.

Beskrivelse

Modellen til placering under bord er perfekt til at sikre en god varme nedefra, så I kan nyde en dejlig sommeraften på terrassen med lune ben. Denne HORTUS terrassevarmer under bord model spreder varmen 360 grader med en kortbølge infrarød Golden Tube rør.

Terrassevarmeren skal blot tilsluttes strøm, så er den klar til brug. Modellen kan let flyttes rundt, så du kan bruge den flere forskellige steder, når blot der er adgang til en stikkontakt. Tilslut blot strøm og placér terrassevarmeren, hvor det ønskes under bordet.

Bunden og toppen er fremstillet i rustfrit stål og det sorte rør i aluminium. Der er indbygget væltesikring, hvilket betyder, at strømmen afbrydes i tilfælde af, at terrassevarmeren vælter. Strømmen genetableres i det øjeblik terrassevarmeren rejses op igen.

Effektiv Golden tube opvarmning.

Golden tube er den nyeste teknologi indenfor terrassevarmere. Rørene udsender korte infrarøde stråler, der opvarmer de overflader, som strålerne rammer. Men der spildes ikke energi på at opvarme luft, der alligevel suser væk. Dermed får du det maksimale varmeudbytte af energiforbruget.

Billig og miljørigtig opvarmning af terrassen.

Den høje effekt og energiudnyttelse gavner både miljøet og pengepungen. Den lave CO2 udledning belaster ikke miljøet, minimalt sammenlignet med en fritstående gasvarmer som forurener 3 gange så meget.

Detaljer:
Model: 211-368.
Type: Under bord.
Dimensioner: H: 65 cm – Ø: 20 cm.
Materiale: Stål, aluminium og plast.
Rør: Infrarød kortbølge Golden Tube.
Effekt: 1200W.
Strømkilde: 230V – 50Hz – inkl. 180 cm ledning.
Kapslingsklasse: IP55.
Godkendelser : CE, LVD & EMC.
Dækningsområde: 3-4 m2 – 4-6 personer.
Opstartstid/fuld effekt 1 sekund.
Energiudnyttelse: ca. 92%.
CO2 udledning/time: ca. 1 kg.
Funktionstid ca. 7000 timer.
Anvendelse: Indendørs og udendørs.

Varenummer: 211-368

Yderligere information

Størrelse

Du kunne også være interesseret i...