Havebænke

Vis som Tabel Liste

11 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Grenå slagbænk i teak
  Specialpris 2.999,00 DKK Normalpris 3.999,00 DKK
  Opbevaring til haven Læs mere
 2. Mykonos havebænk
  Specialpris 1.299,00 DKK Normalpris 1.699,00 DKK
  Bænk i robuste materialer Læs mere
 3. Florence havebænk
  Specialpris 1.099,00 DKK Normalpris 1.499,00 DKK
  Bænk i robuste materialer Læs mere
 4. Duosofa polyrattan
  Specialpris 1.999,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
  Hyggesofa Læs mere
 5. Timor 2 pers.sofa
  Specialpris 1.499,00 DKK Normalpris 2.499,00 DKK
  Hyggesofa til haven Læs mere
 6. Palma bananbænk
  Specialpris 1.499,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
  Hyggebænk i teak Læs mere
 7. Pisca havebænk sort 4-rope
  Specialpris 599,00 DKK Normalpris 899,00 DKK
  Vedligeholdelsesfri Læs mere
 8. Bananbænk i teaktræ 3-personers
  2.999,00 DKK
  med hvælvet buet ryg Læs mere
 9. Carlton teak havebænk 150cm
  Specialpris 2.299,00 DKK Normalpris 2.999,00 DKK
  med buet ryg Læs mere
 10. Promo teak havebænk 3-personers
  Specialpris 1.499,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
  med kryds i ryggen Læs mere
 11. Eva havebænk lav
  Specialpris 1.499,00 DKK Normalpris 1.999,00 DKK
  Retro bænk i teak Læs mere
Vis som Tabel Liste

11 varer

pr. side
Sorter faldende

Havebænken til sommer og vinter

Om det er til grill aften med vennerne eller til hygge aften med familien, så er en havebænk et musthave! Vælg en havebænk der passer til din stil og er komfortabel at sidde på. Implementer bænken i din indretning af haven med nogle flotte hynder, et sidebord eller måske en parasol til at holde solen væk i de kritiske timer midt på dagen. Du kan give din have mange forskellige udtryk med din havebænk. Ønsker du en minimalistisk have skal du vælge flettede havebænke. Vil du derimod gerne have en mere rustik have kan du vælge havebænke i træ. Brug din havebænk både sommer og vinter. Har du f.eks. en overdækket terrasse findes der ikke noget bedre end at sidde udenfor og se regnen vælte ned mens man sidder i tørvejr.

Vælg den rigtige havebænk

Hos Damborghave har vi havebænke, som er runde og firkantede, med og uden armlæn og ryglæn samt nogle med opbevaring under. Er du til den moderne havebænk, vil en havebænk af polyrattan lige være sagen! Flettede havemøbler er blevet den nye dille. De holder længere end mange andre på grund af deres flettede struktur, som holder sammen på bænken. Du kan få flettede havemøbler i polyrattan, men også i rigtigt træ! Dog skal de flettede havemøbler i træ have ekstra pleje. Disse typer af havemøbler giver en super god komfort og passer ind i næsten alle hjem, da de er super stilrene. Hvis du derimod er til det rustikke udseende, vil en havebænk i træ være lige din stil. Disse er meget rå og rustikke møbler der giver et mere let udtryk end de bastante polyrattan havemøbler. Hos Damborghave har vi træbænke i mange varianter og størrelser alt efter hvilket udtryk du søger.

Vedligeholdelse af havebænken

Vælger du en bænk i ubehandlet træ skal du dog være opmærksom på at denne skal plejes rigtigt for at den bliver modstandsdygtig overfor fugt og regn. Det kan du gøre med enten træolie til den specifikke træsort eller med træpleje. Det samme er gældende for en ubehandlet bænk, som du maler. Er du ikke den bedste til at huske træpleje kan du med fordel sætte bænken ind om vinteren for at skåne den for det danske klima. Hvis du har købt en havebænk i Polyrattan kan du ånde lettet på i forbindelse med vedligeholdelse – den kræver ingen! Dog skal havebænke i Polyrattan vaskes af med vand og sæbe før de står som nye. En havebænk i polyrattan kan stå ude året rundt og er derfor super praktisk! Slå dig selv løs og se vores brede udvalg!