Conic Box bord 74 x 52 cm –

5.499,00 kr.

Multifunktionelt bord med en bordplade som er udfærdiget i teaktræ der passer perfekt til alle Conic sofa moduler. Bordet kan anvendes til opbevaring af f.eks. puder, tæpper eller bøger og magasiner.

Varenummer (SKU): Conic Box bord 74x52 cm - Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

***Elegant design · Multifunktionel · Lav vedligeholdelse efter behov · Lang levetid ***

Conic Box passer perfekt til alle Conic sofa moduler og kan stilles og placeres lige, hvor du ønsker det i din loungegruppe. Produktet er designet med henblik på at skabe et elegant bord, som udstråler varme. Bordpladen er udfærdiget i teaktræ, som er godkendt og dyrket i henhold til SVLK certificeringssystem. Conic box bord er et multifunktionelt bord, som også kan anvendes til opbevaring af f.eks. puder, tæpper eller bøger og magasiner. Bordet kræver minimal vedligeholdelse med teak olie, hvis man ønsker at bevare farven og gløden. Alternativt kan man lade træet stå uden vedligeholdelse, hvorefter træet efter en rum tid får et lysegråt patinaudtryk. Brug produktet som et sidebord, hvor du sætter dit glas eller en kop kaffe i en hyggelig stund.

Ønsker du at beskytte det fine teaktræ og bevare den oprindelige unikke gyldenbrune teakfarve, anbefaler vi Cane-line Teak Care produkter, som sikrer vedligeholdelsen af dine teakmøbler.

Detaljer:
Serie: Conic 
Kategori: Sideborde
Bredde: 74 cm
Dybde: 52 cm
Højde: 30 cm
Vægt: 11.67 kg
Ramme: Aluminium
Materiale: Teak, Cane-line Tex

Varenummer Conic box bord – Teak w/Aluminium, Cane-line Tex fabric – Grey – 5037TTSG-201
Varenummer Conic box bord – Teak w/Aluminium, Cane-line Tex fabric – Light grey – 5037TTSL-2060

Yderligere information

Vælg Bord

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...