Tilbud

Overtræk til Parasol (H165x25/35cm)

299,95 kr.

Med medfølgende løftestang af glasfiber. Passer til parasoller op til Ø3 og 2×2 meter.

Beskrivelse

Luksus overtræk til parasoller med løftestang fra Aerocover, udført i kraftig antracitgrå letvægts polyester. Passer til standard parasoller op til Ø3,0 og 2,0 x 2,0 meter.

Fremstillet i ripstop letvægts polyester med snørelukning i bunden og ventilationshuller, så parasollen får luft i den fugtige periode. Overtrækket er imprægneret så det er 100% vandafvisende.

Aerocover er en luksus serie i overtræk til havemøbler. De er lette at håndtere, og fylder ikke ret meget når de ikke er i brug. Alle overtræk til havemøbler leveres med en lille opbevaringspose til overtrækket.

Fremstillet af miljøvenlige materialer, der kan genbruges efter deres brugstid. I modsætning til vinyl og pvc, der bliver hårde ved lave temperaturer, og derfor knækker, så forbliver Aerocover fleksible, også ved lave temperaturer.

Modellen fået i flere størrelser til både runde og firkantede parasoller. Nemt at montere overtrækket mens parasollen står i foden ved hjælp af den medfølgende løftestang af glasfiber som følger med betrækket.

 

Detaljer:
Mål overtræk: (Højde 165 cm x 25/35 cm)
Passer til standard parasoller op til Ø3 og 2 x 2 meter. (Hvis paresullen er med knub for oven passer, passer overtrækket kun op til Ø2,7 meter)
Materiale: Ripstop letvægts polyester
UV-beskyttelse: Ja
Vandafvisende: Ja
Farve: Antracit
Medfølgende løftestang

Varenummer: 7982

Du kunne også være interesseret i...