Tilbud

Overtræk til Hængeparasol (250 x 55/60cm)

Original price was: 499,95 kr..Current price is: 399,95 kr..

Med medfølgende løftestang af glasfiber. Passer til hængeparasoller med lige stok op til 3×3 og Ø3,5 meter.

Varenummer (SKU): 7970 Kategorier: ,

Beskrivelse

Luksus overtræk til parasoller med løftestang fra Aerocover, udført i kraftig antracitgrå letvægts polyester. Passer til hængeparasoller med lige stok op til 3 x 3 og Ø3,5 meter.

Fremstillet i ripstop letvægts polyester med snørelukning i bunden og ventilationshuller, så parasollen får luft i den fugtige periode. Overtrækket er imprægneret så det er 100% vandafvisende.

Aerocover er en luksus serie i overtræk til havemøbler. De er lette at håndtere, og fylder ikke ret meget når de ikke er i brug. Alle overtræk til havemøbler leveres med en lille opbevaringspose til overtrækket.

Fremstillet af miljøvenlige materialer, der kan genbruges efter deres brugstid. I modsætning til vinyl og pvc, der bliver hårde ved lave temperaturer, og derfor knækker, så forbliver Aerocover fleksible, også ved lave temperaturer.

Modellen fået i flere størrelser til både runde og firkantede parasoller. Nemt at montere overtrækket mens parasollen står i foden ved hjælp af den medfølgende løftestang af glasfiber som medfølger dette betræk.

 

Detaljer:
Mål overtræk: (Højde 250 cm × 55/60 cm)
Passer til hængeparasoller med lige stok op til 3 x 3 og Ø3,5 meter.
Materiale: Ripstop letvægts polyester
UV-beskyttelse: Ja
Vandafvisende: Ja
Farve: Antracit
Medfølgende løftestang

Varenummer: 7970

Du kunne også være interesseret i...