Tilbud

Overtræk til Hængeparasol m. Kurvet Stok (250x85cm)

499,95 kr.

Med medfølgende løftestang af glasfiber. Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter med kurvet stok. 

Beskrivelse

Luksus overtræk til hængeparasoller med løftestang fra Aerocover, udført i kraftig antracitgrå letvægts polyester. Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter kurvet stok.

Fremstillet i ripstop letvægts polyester med snørelukning i bunden og ventilationshuller, så parasollen får luft i den fugtige periode. Overtrækket er imprægneret så det er 100% vandafvisende.

Aerocover er en luksus serie i overtræk til havemøbler. De er lette at håndtere, og fylder ikke ret meget når de ikke er i brug. Alle overtræk til havemøbler leveres med en lille opbevaringspose til overtrækket.

Fremstillet af miljøvenlige materialer, der kan genbruges efter deres brugstid. I modsætning til vinyl og pvc, der bliver hårde ved lave temperaturer, og derfor knækker, så forbliver Aerocover fleksible, også ved lave temperaturer.

Modellen fået i flere størrelser til både runde og firkantede parasoller. Nemt at montere overtrækket mens parasollen står i foden ved hjælp af den medfølgende løftestang af glasfiber som medfølger dette betræk.

 

Detaljer:
Mål overtræk: (Højde 250 cm × 85 cm)
Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter med kurvet stok. Bla. Malaga hængeparasol og Banana hængeparasol.
Materiale: Ripstop letvægts polyester
UV-beskyttelse: Ja
Vandafvisende: Ja
Farve: Antracit
Medfølgende løftestang

Varenummer: 7972

Du kunne også være interesseret i...