Tilbud

Overtræk til Hængeparasol m. Kurvet Stok (250x85cm)

Original price was: 599,95 kr..Current price is: 499,95 kr..

Med medfølgende løftestang af glasfiber. Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter med kurvet stok.

Varenummer (SKU): 7972 Kategorier: ,

Beskrivelse

Luksus overtræk til hængeparasoller med løftestang fra Aerocover, udført i kraftig antracitgrå letvægts polyester. Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter kurvet stok.

Fremstillet i ripstop letvægts polyester med snørelukning i bunden og ventilationshuller, så parasollen får luft i den fugtige periode. Overtrækket er imprægneret så det er 100% vandafvisende.

Aerocover er en luksus serie i overtræk til havemøbler. De er lette at håndtere, og fylder ikke ret meget når de ikke er i brug. Alle overtræk til havemøbler leveres med en lille opbevaringspose til overtrækket.

Fremstillet af miljøvenlige materialer, der kan genbruges efter deres brugstid. I modsætning til vinyl og pvc, der bliver hårde ved lave temperaturer, og derfor knækker, så forbliver Aerocover fleksible, også ved lave temperaturer.

Modellen fået i flere størrelser til både runde og firkantede parasoller. Nemt at montere overtrækket mens parasollen står i foden ved hjælp af den medfølgende løftestang af glasfiber som medfølger dette betræk.

 

Detaljer:
Mål overtræk: (Højde 250 cm × 85 cm)
Passer til hængeparasoller op til Ø3,5 meter med kurvet stok. Bla. Malaga hængeparasol og Banana hængeparasol.
Materiale: Ripstop letvægts polyester
UV-beskyttelse: Ja
Vandafvisende: Ja
Farve: Antracit
Medfølgende løftestang

Varenummer: 7972

Du kunne også være interesseret i...